Венци Мицов направи импровизиран разбор на предстоящите евроизбори!

Музикантът и общественик Венци Мицов взриви мрежата с импровизирания си разбор на предстоящите евроизбори. За които предвидливо посъветва Марешки да си зареди аптеките с валидол: [caption id="attachment_583129" align="aligncenter" width="300"]Венци Мицов Венци Мицов разбуни мрежата[/caption]

"Евроизборите тропат на вратата! На пазара имаме разнообразна стока. Имаме партия, която е лява (БСП), но не подкрепя левите политики на европейското си семейство.

Тя е срещу Истанбулската конвенция, не харесва имигрантите. И изобщо, ако трябва да я определим, мястото и е при консерваторите. Имаме дясна партия (ГЕРБ), която обожава регулациите, интересува се от малкия и среден бизнес колкото аз от салатата от рукола. И в крайна сметка мястото и щеше да е в ПЕС, ако част от хората вътре не бяха единомишленици с БСП по гореспоменатите теми, което пък води към консерваторите. Имаме патриоти (ОП), които са хем с консервативни заявки (ВМРО, НФСБ), хем с рубладжийски плам (АТАКА), хем проевропейци (ЕНП), хем антиевропейци (льо ПЕН). Имаме Марешки, ама по - добре да го нямаме... Иначе там нещата са льо Пен и льо вън от НАТО, долу цените на нафтата. Имаме и либерали! Това са ДПС, които, ако са либерали, аз съм Лепа Брена. Обаче най - смешни са извънпарламентарни сили като ДБ, които са микс от християндемократи (ДСБ), зелени (ПП Пирин не е тутманик) и либерал - марксисти (Zdr Balgariq). Ако стане някакво чудо (например пуснат с кеймтрейлса и около 200 милиона тона ЛСД в небето) и мнозина, халюцинирайки решат да гласуват за тая клета коалиция, там ще стане бой къде да се ходи - при зелените ли, при ЕНП ли или да си се гушнат с АЛДЕ, там, където ДПС си битуват уютно и без никакъв проблем. В целия тоя тюрлюгювеч (с тази дума поздравявам АЛДЕ) ще трябва да се ориентират българските избиратели съвсем скоро. Нищо страшно. Така, както нямало нищо фатално във факта, че имаме коалиция, в която една партия се бори срещу фракинга и шистовия газ, а друга - за, но са в брачен съюз помежду си. Гледайте и се забавлявайте. Съвсем скоро започват да се редят листи! Съветвам Марешки да зареди аптеките с валидол. Че няма да влезе в Европарламента - няма. Но поне може да изкара добри печалби от продажба на успокоителни за претендентите, които редят листи", написа Венци Мицов.