Професор от БАН доказва дарбата на Ванга

Професор от БАН доказва дарбата на Ванга
5 (100%) 1 vote
Социологът Величко Добриянов оставя безценно научно проучване за феноменалната Ванга

Фактът, че Ванга притежава феноменални способности, е доказан от проф. Величко Добриянов с уникално научно изследване, преведено през 70-те и 80-те години на 20-и век, което не е широко известно – разкрива в. „България днес“.
Чрез собствен научен подход ученият изчислява коефициенти на познаваемост при провеждане на сеансите с посетилите я хора. И пророчицата издържа „изпитите“ си блестящо! – отбелязва изданието.

В своята това поредица изданието ще разкаже на читателите си интересни подробности за труда на проф. Добриянов.

„Първата среща на проф. Добриянов с Ванга е почти случайна – връща назад лентата писателката Рада Добриянова, съпруга на учения.
„Негов колега и приятел социолог Атанас Чолаков го кани да отидат заедно и да се срещнат с прочутата вече Петричка врачка. Тогава Ванга не беше гледала на Величко. Но съпругът ми бе присъствал на разговора на пророчицата с Атанас Чолаков. Това, което Величко сподели у дома, бе, че Ванга има много бистър ум и говори със звънлив младежки глас“ – спомня си съпругата на професора.

И така видният социолог започва своя уникален научен труд с подбор на „агенти“, които влизат при Ванга, а гадателката чете миналото и съдбата им. Всеки сеанс се записва и анализира. Резултатите са наистина феноменални. В повечето случаи над 70% от това, което Ванга казва за миналото на агентите, се оказва вярно. Става дума за имена, събития и ситуации, които тя няма как да знае предварително, но назовава с голяма точност по време на сеансите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар