Лора Крумова в тежка депресия (Журналистката не може да се отърве от излишните кила – Снимки)

Гласувайте за статията

Лора Крумова напълня драстично, журналистката губи борбата с наднорменото тегло

Лора Крумова, която стана майка за втори път на малко момиченце е в тежка депресия. Журналистката, която качи 30 килограма по време на бременността си не може да се пребори с излишното си тегло.

Снимка: Ретро

Макар тв водещата да води момиченцето си на дълги разходки и да изминава километри по време на обиколките си в парковете все още не е успяла да си върне предишната форма. Преди да забременее тя се бе вталила. Но сега нямала успех в отслабването.

Снимка: Ретро

Тя била на жестока диета и почти нищо не хапвала. Карала по цял ден на минерална вода. Като носела бутилката винаги със себе си когато е навън с хлапето си.

Снимка: Ретро

Единственото й развлечение станал шопинга. Така повдигала смачканото си самочувствие като си купувала не дрехи, а скъпарски аксесоари. Блондинката пръскала пари за маркови чанти от порядъка на 300-400 лева. А за тоалети не давала пари защото се надявала най-сетне да се втали.

С такава маркова чанта Лора бе засечена по време на ежедневната си разходка с малката. Но бдителни граждани забелязаха, че е спестила от бебешката количка като е купила за щерка си возило от по-нисък клас.

На всичко отгоре мъжът й Сотир я остави сама да се оправя с двете им деца. Той си дигна чукалата и замина на Банско да печели като инструктор по ски. С Лора се чували само по телефона и Сотир и помагал финансово, предават от retro.bg.

На Крумова й се наложило да прати по-големия си син Явор на градина за да може да има повече време за бебето и за домашния им любимец. Който водела на разходка заедно с петмесечното си момиченце.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар