Николета Лозанова предпочита „баницата на мама“ пред ресторант с 3 звезди Мишлен (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова говори за отношенията си с Роналдо

Николета Лозанова предпочита „баницата на мама“ пред ресторант с три звезди Мишлен. Лозанова е една от най-обсъжданите личности и всяка нейна крачка предизвиква сензация. Плеймейтката даде напълно откровено интервю, в което направи много разкрития за живота си.

Лозанова разкрива коя е най-голямата й провокация. „Не е търсен ефект, но се оказва, че самата аз съм провокация, предизвикателство, към което ужасно много жени се стремят, като целят да постигнат максимална прилика с моя външен вид“, казва Николета, пише marica.bg. Лозанова споделя също, че би си писала не 6, а 6+, защото умее да постига целите си.

Плеймейтката е категорична, че модна икона номер 1 за нея е не друга, а Ким Кардашиян. А любимите й дестинации са екзотичните. „Няма какво да се заблуждаваме, че в Европа можем да изживеем нещо невероятно емоционално. Вълнуващите дестинации са екзотичните. Там, където можеш да срещнеш очи в очи диви животни, да се гмурнеш буквално в един неописуем свят, да си на метри от изригващ вулкан…“, споделя Николета.

Лозанова разкрива също и какво би предпочела – баницата на мама или ресторант с три звезди Мишлен. „Сигурно много от четящите няма да ми повярват, но за мен в баницата на мама има много повече сантименталност, което засилва уникалния вкус, липсващ в ресторанта“, откровена е плеймейтката.

На въпрос кого харесва повече – Роналдо или Неймар, Николета бе категорична. „Тук няма да ви казвам дали е от личен опит, но пък казвам: Роналдо!“, казва Лозанова усмихвайки се.

Плеймейтката признава, че нищо не й липсва в този живот. „Абсолютно нищо. Няма да ме чуете да се оплаквам, да недоволствам, да хуля някого, да изисквам. Това са мои житейски правила, които никога не нарушавам“, казва Николета.

Николета Лозанова проговори за отношенията си с Роналдо сн. Инстаграм

Николета Лозанова проговори за отношенията си с Роналдо сн. Инстаграм

Лозанова разкрива, че неин съдник в живота вече е не само Бог, а и дъщеря й Никол. „Доскоро да, но вече не е само Бог, а и Никол, тя е моят смисъл, стимул и съдник!“, споделя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар