Цеца Величкович и Гордана оплакват заедно Шабан Шаулич (+ Завещанието на певеца)

Гласувайте за статията

Цеца Величкович и Гордана прекарали цяла нощ заедно оплаквайки Шаулич

Цеца Величкович и Гордана Шаулич прекарват тежка нощ след погребението на Шабан Шаулич. Сръбската звезда и съпругата на певеца си изплакали очите, съобщава сръбската преса. Два дни след погребението на Шаулич тя дошла при Гордана и двете цяла нощ плакали за мъжете си. Припомняме, че мъжът на Цеца – Аркан, бе убит преди 18 години.

Според „Информер“ Цеца знаела от личен опит колко е трудно да загубиш любим човек и колко силно се нуждае Гордана от някой, с когото да сподели тези тежки мигове. Източник споделя, че съпругата на Шабан изживявала много тежко смъртта му, не спирала да плаче и не можела да приеме, че е загубила любимия си. „Децата й започнаха да се тревожат за нея и не смеят да я оставят сама и за секунда. Когато Цеца чула за това, веднага отишла при нея, за да опита да я утеши“, разкрива той.

Цеца останала цяла нощ при Гордана. „Тя казала, че знае какво й е, че няма смисъл да я лъже как уж времето щяло да облекчи болката, защото това няма да стане и празнината остава завинаги“, доверява още източникът на изданието, пише kanal3.bg.

„Певицата посъветва Гордана да се обърне към децата и внуците, защото те ще са единственият й лек. Гоца попиваше думите на Цеца, после заедно плакаха и си припомняха всички случки, преживени с Шабан“, казва още източникът.

Безутешна е и друга сръбска звезда – Весна Змиянац, на която Шабан е дългогодишен приятел и учител. „Отчаяна съм, драги мой Шале, с теб си отиде и нещо от мен самата“, каза певицата пред „Курир“. „Всичко, което научих за пеенето, го научих от теб. Благодаря ти, почивай в мир и с ангелите, драго мой учителю и друже мой. Много ми е тежко!“, казва още Весна.

Наследство

Преди смъртта си Шабан се погрижил и за наследството. Гордана ще получава близо 3000 евро от пенсиите му на месец. От песните му тя ще получава още около 80 000 евро на година. Шаулич приписал още авторските права на песните си – т.е още около 30 000 евро на година.

Цеца Величкович помогнала на Гордана да не се срине след погребението на Шабан сн. Инстаграм

Цеца Величкович помогнала на Гордана да не се срине след погребението на Шабан сн. Инстаграм

Семейството ще получава и около 50 000 евро от YouTube на година, тъй като хитовете на Шабан имат 250 милиона гледания годишно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар