Бебето на Меган и Хари – 1 милиард лири (Вижте колко струва кралският наследник)

Гласувайте за статията

Бебето на Меган и Хари – по-скъпо и от принцовете на короната

Бебето на Меган и Хари се оказа най-голямото съкровище на Британия след кралската корона. Принцът или принцесата, които все още не са родени, ще донесат на страната приходи от над 1,25 милиарда лири. На толкова се оценяват минималните приходи за британската икономика според експерти.

Оценката показва, че без значение колко е пръснала Меган за лични нужди и капризи, ползите от нейната популярност и бебето й ще са огромни за страната. Мнозина вече се шегуват, че тя е златната кокошка на Англия, тъй като от сватбата насам интересът към страната и приходите са скочили няколко пъти.

„Само от продажбата на детски продукти страната ще получи огромни приходи. Меган е известна с ясно изразеното си чувство за стил и ще иска да продължи това и при децата си. Първоначално всички ще се интересуват как облича бебето, какви шампоани, кремове, памперси и дрешки използва. След това ще започнат и въпросите относно дрехите му, когато порасне, облеклото му ще бъде също тема на обсъждане, както и други неща. Това е изключително доходно за страната“, коментират експертите.

Много от тях апелираха обществото да не съди толкова сурово херцогинята за екстравагантните й действия. Според мнозина те са особено успешен маркетингов трик, който се отразява добре на икономиката на страната.

Други коментират, че покрай цялата истерия с бебето на Меган и Хари, то определено се оказва най-скъпото в цяла Англия. Дори раждането на кралските наследници не бе следено с такъв интерес, с какъвто наследникът на херцогство Съсекс.

„Фактът, че тя е актриса, американка и на всичкото отгоре със смесена кръв я прави интересна. Но още по-интересна я прави фактът, че не се церемони особено с кралския двор“, обсъждат я в мрежата.

Бебето на Меган и Хари струва повече от теглото си в злато сн. Инстаграм

Бебето на Меган и Хари струва повече от теглото си в злато сн. Инстаграм

Други смятат, че Меган дава лош пример, когато се опитва да се прави на звезда. При всички положения обаче тя си остава най-доброто средство за подкрепа на британската икономика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар