Късметлия: Виж кой успя да свали красивата племенничка на Маргините!

Гласувайте за статията

Племенничката на Маргините пристана на футболист!

Футболист заби племенничка на Маргините. Бившият юноша на „Левски“ Валентин Добревски е гадже с по-малката дъщеря на Марияна, сестра на Николай и Красимир Маринови, известни като Маргините.

Маргините

Племенничката на Маргините се влюби във футболист

Мария е една от най-желаните жени в Града на тепетата. Двамата със сина на легендарния Гено Добревски се запознали в пловдивско заведение. В началото между тях не се получило, любовни искри не прехвърчали веднага.

Но след известно време се опознали и влюбили, въпреки възрастта в годините. Бившият нападател скоро ще навърши 25 години, а Мария е само на 18 години. Той е почти с осем години по-голям от любимата си и двамата вече живеят под един покрив.

Заедно са от около половин година и известно време криеха връзката си. Но след като направиха няколко общи снимки, които качиха в социалната мрежа, истината лъсна.

Добревски е роден през 1994 година и дълго време бе смятан за един от най-големите таланти в „Левски”. Въпрекси че премина през ЦСКА и „Славия” той не успя да направи футболна кариера, заради скандалният си характер.

С днешна дата той е треньор на деца и има заведение на Гребната база. Преди да се загаджи с племенничката на Маргините, спортиста имаше друга приятелка със същото име. Футболистът бе гадже с екс гимнастичката Мария Матева. Двамата бяха заедно няколко години, но така и не стана ясно защо се разделиха.

Новата изгора на Валентин Добревски е плод на брака на сестрата на Маргините Мариана Маринова и бившият й съпруг. Двамата се разделят след негова изневяра. Мария има и по-голяма сестра Бисера, която е известна като „бижуто на Маргините”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар