Гала натиска Стефан за сватба

Гласувайте за статията

Гала натиска любимия си за сватба

В ефира на предаването „На кафе“ Гала направи поредното разкритие за личния си живот. Тя заяви открито, че очаква пръстен от Стефан. Всичко беше под формата на шега, но искрите в очите на водещата издадоха, че тя копнее да се види за булка като втори път.

Докато се забавляваше с гостите си по време на играта с въпроси и награди, Гала спечели пръстен. Тя веднага се обърна към Стефан и заяви, че очаква пръстен и от него, пише „България днес“.

Водещата живее от години на семейни начала с любимия си. Тя многократно е споделяла, че двамата са щастливи и без брак. Както Гала, така и Стефан има един развод зад гърба си.

Но въпреки неуспешния си брак, блондинката очевидно е готова да мине втори път под венчилото.

В началото на предаването Гала шокира зрителите, появявайки се с мустак в ефир. Още с влизането си в студиото тя призна, че е в този вид заради собственото си поражение.

Водещата призна, че е загубила бас с Кристина Патрашкова и поради тази причина е била длъжна да се появи с мустак в ефир. Двете се обзаложили за мустака на Милко Калайджиев. Патрашкова била убедена, че той ще се раздели с него заради Капките. Но Гала била на друго мнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар