Наталия Симеонова направи шокиращо признание за личния си живот

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова шокира с признание за личния си живот

Наталия Симеонова проговори за личния си живот. Тя не крие, че още страда за Денис Ризов, с когото се разделиха преди няколко години. Блондинката допълни, че не си представя отново да мине под венчило, тъй като Денис е голямата й любов, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

За нея той е много специален човек. Тя отдавна е приела, че за цял живот ще остане свързана с него не само заради дъщеря им. Наталия Симеонова е убедена, че Денис Ризов е нейната сродна душа. Бившата тв водеща споделя, че в това отношение е малко старомодна, въпреки че не всичко в живота й се случва според патриархалните традиции.

Тя заяви, че с Денис отдавна не живеят под един покрив. Но не са се развеждали и нямат намерение да го направят. Блондинката шокира всички с изказването, че от момента, в който любимият й се е изнесъл от дома им, до нея има мъж. За човека до себе си Наталия казва, че той е страхотен. Обичая й и я приема такава, каквато е.

Относно битката с килограмите, бившата фея на любовта споделя, че вече се е отказала. Тя отдавна е приела нова си фигура и се опитва да живее в хармония.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар