Хороскоп за 26 февруари, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Днес сте изпълнени с планове, идеи и нови надежди. Погрижете се за собствените си потребности и не обгрижвайте само близките си. Обмислете нови възможности за професионална изява. Успехите ви ще станат причина за усложняване на отношенията с хората от професионалното ви обкръжение.

Телец
От сутринта се заемете с най-трудните си задачи. Отхвърлете ги, като проявите творчество в работата си и не разчитате на рутината, която не винаги ви носи успех. Ще си гарантирате финансова стабилност. Неочаквани промени ще погълнат част от деня ви. Пътуванията са полезни, ако сте внимателни зад волана.

Близнаци
Не допускайте нови грешки в общуването с вашите колеги. Приемете критиката с разума си и обсъдете претенциите им към вашата работа и причината, поради която ги чувате. Деловите разговори са успешни. Ако имате възможност, ги проведете в ранния следобед.

Рак
На работното ви място се редуват успехи с неуспехи заради невъзможността да сте постоянни в изискванията си. Много от вас ще изпитат желание да творят, но не трябва да се отклонявате от преките си служебни задължения и да вредите на авторитета си. Върнете взетите заеми от ваши приятели и познати.

Лъв
Време е да постигнете компромис, свързан с противопоставянето ви на плановете на вашите колеги за подобряване на работата. Завършете започнатите задачи, за да избегнете критиката на началниците си. Кратко пътуване ще ви изпълни с надежда, че новите ви планове са осъществими.

Дева
Обмислете добре действията. Бъдете решителни в постъпките, за да имате успех. Въпреки трудностите имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол ще ви дарят щастие.

Везни
Неочаквани постъпки на ваши колеги са причина за усложняване на отношенията ви още от сутринта. По-добре премълчавайте и не показвайте лошия си характер, раздавайки правосъдие наляво и надясно. Очаквайте финансови постъпления въпреки необходимостта от отстраняване на грешки на работното място.

Скорпион
Пътувайте, ако няма да навредите на професионалните си планове. Постарайте се без отлагане да приключите със започнатите спешни задачи. Не допускайте финансови загуби. Всичките ваши грижи са породени от липсата на желание за активна работа. След работа направете планираните покупки за дома.

Стрелец
Неприятели се стремят да ви представят в неблагоприятна светлина. Работата ви спори. Пътуване ще ви се отрази добре и скоро ще ви донесе отлични финансови постъпления. Не сподевяйте с вашите колеги намеренията си да осъществите делова среща, за да не ви изпреварят и провалят. Не допускайте да ви изненадат с пропуски на работното място.

Козирог
Грозят ви сериозни финансови проблеми, ако не сте в състояние да ги отстраните бързо. Не разчитайте на помощ. Не забравяйте, че безотговорното отношение на колегите ви няма как да се промени. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и среща с приятни хора.

Водолей
Ако сте решили да пътувате, ще се изнервите до крайност. Следобед избягвайте общуването с досадници, които ви губят времето. Заедно с вашите колеги ще постигнете по-големи успехи. Напрегнати сте заради отговорните и спешни задачи, които трябва да завършите. Приходите ще са впечатляващи.

Риби
Не се преуморявайте заради желанието си да се захванете със задачи на ваши колеги. Не сте достатъчно компетентни. Ще предизвикате подигравки, които ще ви засегнат. По-добре се откажете да раздавате помощта си. Завършете рутинните си задачи и не проявявайте ината си, само защото сте решили да не се предавате.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар