Шабан Шаулич се развежда докато е пиян (Вижте цялата истина тук)

Гласувайте за статията

Шабан Шаулич и Гордана се женят два пъти

Шабан Шаулич се развежда докато е пиян. Кралят на сръбската музика загина в тежка катастрофа миналата неделя. И въпреки че повечето хора вярват, че животът на звездите винаги е идеален, оказва се, че това не е така. Дори звезди, от такава величина като Шаулич, също имат своите семейни проблеми.

Освен, че има извънбрачен син, който Шабан приживе нарича „младежка грешка“, кралят на сръбската музика не крие, че има и други грешки и пороци. И един от тях е алкохолът, който води до много проблеми в брака, със съпругата му Гордана Шаулич.

Снощи в „Папараци“ бе излъчено последното интервю на Шабан Шаулич за българска медия. „Когато кажат 50 години на сцена, ми се струва много. Когато обаче човек като мен се усеща млад, тук в душата си, може и много повече от 50 години да пее и то ако си здрав. Слава Богу, аз съм добре. Така че вървя напред и само напред“, споделя сръбската легенда пред репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева.

„Няма за какво повече да мечтая, освен за музиката, която правя. Човек трябва да прави това, което може“, казва още певецът, който не обича да експериментира и предпочита да заложи на сигурното, т.е да пее. „Гледам да съм на правилния път и всички мои фенове, които харесват моята музика, да не се възмущават и да кажат: „Какво прави? Да не е полудял?“. Затова гледам да правя това, което най-добре мога и знам, заради всички мои фенове, които ме обичат толкова години“, споделя Шаулич.

Вина

Шабан отговори напълно откровено защо със съпругата му Гордана са сключвали брак два пъти и призна вината си за това. „Аз съм виновен. Аз съм виновен, защото имах едни приятели около мен, събирахме се и пиехме по три дни… мъртво пияни. И тя ми каза“ Човече, ти си луд! Три дни не си се прибирал! Само пиете, ядете, ходите насам натам, а аз съм сама. И не може така! Аз ще се разведа с теб!“

И аз още съм пиян. Мисля си, че говори глупости, а тя е говорила наистина. Аз тогава бях полупиян, полутрезвен. И тя ми дава някакъв лист и ми казва: „Хайде подписвай“. Гледам и си викам: „Лъже ме нещо“ и се подписах. Сутринта като дойдох на себе си, тя ми каза: „Виж, подписал си се! Ние сме разведени!“. То било наистина.

Шабан Шаулич подписал документите за развод пиян сн. Инстаграм

Шабан Шаулич подписал документите за развод пиян сн. Инстаграм

И аз я питам: „Ти какво си направила?“. А тя: „Да видиш, че може“. Били сме разведени 15 дни. Глупост, но малко ме пораздруса. След това малко се поправих“, разказва Шаулич в последното си интервю за българска медия, напълно осъзнал своята грешка пред съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар