Кончината на Шабан Шаулич вкара вдовицата му в огромен дълг

Гласувайте за статията

Гордана Шаулич ще трябва да върне близо четвърт милион евро

Очевидно драмата за семейството на Шабан Шаулич няма да приключи скоро.

Оказва се, че след кончината на сръбския крал на музиката Шабан Шаулич, върху крехките плещи на съпругата му Гордана, е паднал огромен товар.

Шабан Шаулич

Гордана Шаулич ще трябва да върне близо четвърт милион евро

Заради преждевременната му смърт, семейството на изпълнителя и в частност съпругата му, ще трябва да върне близо четвърт милион евро. Става въпрос за предплатените хонорари за участията му до края на годината.

Гордана Шаулич, която бе и мениджър на съпруга си, е прибирала 50% капаро от собствениците на заведения, в които е трябвало да пее Шабан Шаулич. Понякога тя не се свенила да поиска дори цялата сума.

Тъй като Шаулич бе сред най-търсените сръбски изпълнители, цената му варирала от 10 до 30 хиляди евро за участие. Сумата била в зависимост от това къде трябва да пее – в клуб, в дискотека или на частно парти. Онлайн изданието „Ало“ твърди, че е имало случаи, в които хонорарът му достигал 50 хиляди евро.

Анонимният източник подал тази информация е категоричен, че съпругата на Шабан Шаулич ще изчисти всичките си задължения. Според него тя няма да остави подобно петно да мърси името на големия изпълнител, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар