Стефан Шарлопов живял две години на ръба на пропастта

Гласувайте за статията

Бизнесменът умишлено не споделил плашещата истина със съпругата си

Хотелиерът Стефан Шарлопов е живял на ръба на пропастта през последните две години от живота си.

Той си давал ясна сметка, че всеки един ден може да му е последен. Месеци преди да издъхне, при едно от посещенията си в лечебното заведение, било установено, че сърцето на Стефан Шарлопов е много зле.

Стефан Шарлопов

Бизнесменът умишлено не споделил плашещата истина със съпругата си

Бизнесменът обаче не споделил стряскащите прогнози със съпругата си Бояна Шарлопова, тъй като не искал да я тревожи. Давал си сметка, че ако тя узнае истината, няма да го остави намира, докато не намали темповете и остави задълженията на заден план.
Неглижирайки проблема за пореден път, Стефан Шарлопов издъхна в нощта на 4 срещу 5 февруари, миналата година.

Часове, преди да напусне този свят, той изпратил пророчески смс на съпругата си. Връщайки се назад във времето, Бояна Шарлопова споделя, че го получила в 10 ч. сутринта. Смс-ът гласял: „Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прекрасно жълто пиленце и си създадена да носиш любов на хората. Бъди себе си, бъди щастлива“.

Това я навежда на мисълта, че последното съобщение от Стефан Шарлопов, е било за сбогом.
Вечерта, преди да издъхне, той се оплакал, че кръвното му отново е доста високо. Споделил на съпругата си, че го боли много силно главата, но взел хапче. Когато кръвното се нормализирало, двамата съпрузи си легнали спокойни, но уви съдбата имала други планове, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар