Няма да повярвате как изглежда съпругата на Петър Стоянов към днешна дата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Всички останаха неприятно изненадани от вида й

Мнозина не могат да повярват как изглежда съпругата на президента Петър Стоянов (1997-2002) – Антонина Стоянова.

Бившата първа дама събра близки и приятели в навечерието на 66-я си рожден ден в Националната галерия „Квадрат 500“ на откриването на фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от нейната фондация „Ценности“.

Петър Стоянов

Всички останаха неприятно изненадани от вида й

За никого не е тайна, че съпругата на Петър Стоянов не се бе появявала в светските среди от няколко години. Всички присъстващи на събитието й обаче, останаха изненадани от вида й.
По всичко личи, че от суетната съпруга на президента Петър Стоянов, не е останала и следа. До неотдавна тя привличаше всички погледи с шармантния си стил. Към днешна дата обаче тя е сериозно напълняла и повехнала.

Последният път, в който Антонина Стоянова грейна на корицата на родно модно списание, бе с около 15 килограма по-слаба отсега.
При все, че за откриването на изложбата половинката на Петър Стоянов бе заложила на семпла асиметрична рокля в черно, с която вероятно е имала за цел да прикрие натрупаните килограми, ефектът бил точно обратен на желания.

Стилният тоалет не успя да скрие разширеният й ханш и фактът, че вече има доста осезаемо оформен корем. При все, че специално за повода, тя очевидно бе посетила фризьор и гримьор, професионалният макиаж не успя да скрие бръчките по лицето й, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар