Златка Димитрова втрещи: Нямам против Миро да се заглежда по хубавици! (виж тук)

Златка Димитрова не ревнува мъжа си Мирослав
0

Златка Димитрова шашна потребителите в мрежата!

Плеймейтката Златка Димитрова ошашави всички в мрежата като призна, че не е ревнива. И на практика няма против мъжът й Миро да се заглежда по хубави, макар и чужди жени. Ето какво написа Злати:

Златка Димитрова
Златка Димитрова не ревнува мъжа си Мирослав

„Защо наричат жената Телец “солта на живота”?… Притежава повече нравствена и емоционална сила от много решителни мъже! Искрена и честна, тя никога не си служи с типичните женски номера и сълзи.

Не понася празноглавите кокетки и не смята, че жената трябва да се прави на слаба, за да се наложи! Понякога може да й причернее пред очите, но никога няма да избухне без повод.

В живота търси истинския мъж! Жената Телец няма нищо против мъжът й да се заглежда по хубави момичета. Самата тя изпитва удоволствие да види добре облечено младо момиче с хубава фигура.

За разлика от жената Лъв или Овен няма да избухва в дива ревност всеки път, когато съпругът й целуне по бузата обща приятелка или се възхищава на по-млада жена. Но нека той не прекалява с нейното търпение!

Ако иска, типичната жена Телец може да ви спечели само с умението си да готви. Ходете при нея на гладен стомах. Организирана и подредена, тя може да бъде незаменим помощник и да сложи на мястото му всяко нещо!

Жената Телец не понася слабостта под каквато и да било форма! Жената Телец е предана майка и съпруга. С любов и нежност ще отгледа децата си, ще вдъхне вяра и надежда на мъжа, когато е сломен.

В поведението й няма изненади и винаги може да се разчита на нея. Както казваше онази писателка, духът на жената Телец е възвисен!“, похвали сама себе си Златка Димитрова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.