Шок: Моника Валериева поздрави съдийка с… мръсна песен! (виж тук)

Гласувайте за статията

Моника Валериева е повече от бясна на съдия Веселка Йорданова!

Веселка Йорданова – това име е трън в очите на Моника Валериева, тъй като това е съдийката, която оневини Люси Иларионов. И не му потърси сметка за обидите, които нанесе в ефир на Моника преди години.

Моника Валериева

Моделката Моника Валериева не може да прости на съдията

Бясна от решението, моделката реши да поздрави съдийката с многозначителната и мръсна песен на Ани Хоанг, наречена „К*рва като Моника“:

„Веселка Йорданова, съдия, понеже Вие не работите с доказателства и с факти Ви поздравявам с тази песен, която е посветена на Моника Люински!

Или Моника Селеш или която и да е Моника, но Вие знаете, че тя не е за мен. Тя беше създадена след ВИП Брадър и след повдигнатото от мен дело.Това е съвпадение на имена Веселке… Ма къде се губиш госпожа???????

И вашите колеги, на втора инстанция, дето ще разглеждат решението Ви, дали ще са афектирани, защото се държите като свински черва ,само ще ми направят услуга ако Ви подкрепят.

Хората знаят, влече си ме чужбина. Някак си повече ще им се доверя. Хайде Веселке, насладете се на този хит, те така си мислят, те не обиждат, те не клеветят, те не уронват ничии престиж!„

Веселке, абе всички ли сте с такива имена в системата, малко е нелепичкооо. Веселка, Гинка, Калинка, има нещо тук. Айде де Весе, дай едно интервю, моля те!“, язвително написа Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар