Калина Паскалева с шокиращи разкрития за убийството във Велинград! (виж тук)

Калина Паскалева с шокиращи разкрития за убийството във Велинград! (виж тук)
4.5 (90%) 2 votes

Калина Паскалева за пореден път застана срещу агресията!

Срещу агресията във всичките й форми се обяви за пореден път Калина Паскалева. Писателката и журналист е потресена от жестокото убийство на възрастна жена от внука й във Велинград и направи неочаквани разкрития:

Калина Паскалева

Калина Паскалева с разкрития за убиеца

„Пътувах по друг служебен въпрос днес за Велинград. Когато пристигнах, прочетох, че сутринта момче е убило баба си. Настръхнах. Години наред моите баба и дядо ме водеха на почивка във Велинград и аз обичам това място. Изпълнено е с мили и спокойни хора.

Отказвах да повярвам, че за пореден път домашно насилие е довело до убийство. Отказвах да повярвам, че агресията вече надминава всякакви граници. Повишаване на тон се транформира в удари с дървена летва върху майка му…

“Тихо момче, не прави проблеми, имал си е приятелка, не сме го виждали по заведенията, май беше плувец…” – това разказват местните във Велинград за убиеца Х.С..

Май се е скарал и с приятелката си преди това.”- продължават да се чудят връстниците му какво може да е предизвикало Х.

“Много кротко момче, не мога да повярвам.”- разказва момче, с което е учил в училище. “Никога не мога да предположа такова нещо за него.”.

Хората във Велинград са потресени от зверското убийство, което е извършил тази сутрин Х.С. След скандал с майка си и удари върху нея с дървена летва, убива баба си. Повтарям го за да осъзнаете колко е важно да се борим с домашното насилие. Да говорим за него.

Единственото, което ме обнадеждава след всеки случай на домашно насилие, приключило с убийство, е че законът вече е променен.Това момче, освен че уби баба си, съсипа и собствения си живот.

Искам да вярвам, че за агресията ще продължи да се говори. Искам да вярвам, че жертвите няма да мълчат. Ако си затваряме очите и ушите, тази трагедия няма да се изтрие. И ако за някои от вас това е поредният случай в статистиката, за мен не е.

П.С: Снимката на Х.С. ми е предоставена от момчета, които го познават“, написа Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар