Защо мъжът от снимката привлече вниманието на погребението на Шабан Шаулич?

Гласувайте за статията

Певецът проговори за пръв път за него преди 4 години

След като мнозина си зададоха въпроса защо мъжът от снимката привлече толкова голямо внимание по време на погребението на Шабан Шаулич, се оказа, че той не е никак случаен.

Става въпрос за Робърт Шаулич, който е извънбрачен син на изпълнителя.
Шабан Шаулич е станал баща на Робърт през 1972 година. Това означава, че случката се е разиграла няколко години, преди да срещне законната си съпруга. Майката на Робърт е сръбкинята Невенка Нен Проданович, която от дълги години работи и живее в Германия.

Шабан Шаулич

Певецът проговори за пръв път за него преди 4 години

Извънбрачният син на Шабан Шаулич сподели:
„Аз съм в шок, повярвайте ми. Още ми е трудно да дойда на себе си. Не мога друго да кажа. Беше ми много трудно да понеса новината. Въпреки, че не сме се виждали от години той е мой баща все пак. Имах дилема дали да присъствам на погребението, заради семейството му, но реших да си кажем последно „Сбогом“, заявява Робърт.

Той призна:
„Не съм виждал баща си от години, а сега го погребах. Това е голяма трагедия! Наистина не мога да опиша емоциите, които чувствам. Нямам какво да му простя, каквото се е случило – това е. Всичко му е простено. Осъзнавам, че на първо място е семейството му“, казва Робърт, добавяйки, че след смъртта на баща си той не е говорил със съпругата на Шаулич или полубрат си и полусестрите му.

„Никога не съм общувал с брат си и сестрите си. Болката е голяма, но никога не сме били в контакт. Ние просто не сме имали никаква връзка. Сега не е време да говорим за тази тема, може би някой ден ще говоря, но сега това би било немислимо“, заключава той, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар