Михаела Филева разкри цялата истина за отношенията си с Григор Димитров

Гласувайте за статията

Ето какво сподели тя

Певицата Михаела Филева разкри цялата истина за отношенията си с Григор Димитров, след като новата светска клюка понесе, че тя е заела мястото на Никол Шерцингер.

Както вече стана ясно, Григор Димитров би шута на Никол Шерцингер.
При все, че до момента липсват каквито и да било доказателства за връзката между световноизвестният български тенисист и талантливата певица, мълвата бързо се понесе и вече навсякъде пишат за авантюрата им.

Михаела Филева

Ето какво сподели тя

Мълчанието им по въпроса не само, че не помогна, а дори напротив – нагнети още повече съмненията, че тези слухове са истина.
Михаела Филева обаче се усети, че с мълчанието си само ще задълбае темата и в крайна сметка реши да проговори.

След като й писнало телефонът й да звъни през две минути с въпроси, свързани с връзката й с Григор Димитров, тя разкри цялата истина.

Ето какво сподели Михаела Филева по този въпрос:
„Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в „медиите“, ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив – разпространяват слухове, не е истина“, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар