Нападнаха жестоко модела Кристин Илиева

Моделът очевидно е взела всички за калинки
0

Моделът очевидно е взела всички за калинки

Със сигурност моделът Кристин Илиева, която пострада много тежко ри катастрофа, предизвикана от певицата Дивна, не е предполагала, че може да изживее такъв кошмар.

За никого не е тайна, че моделът все още събира пари за операция на крака и множеството пластични интервенции, на които трябва да се подложи след катастрофата, отбелязва „Хотнюз“.

Кристин Илиева
Моделът очевидно е взела всички за калинки

Само преди броени дни тя написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук:
„По време на лечението ми настъпиха усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидената сума. За предстоящите операции са необходими 100 000 евро – сума, непосилна за семейството ми.“

На фона на множеството снимки на фрактури от лечението си, някои откроиха и тези от скорошните й публикации, на които е с маркови дрехи и обувки.
В същото време Кристин Илиева продължава да плаче и да се жалва, че семейството й е разпродало голяма част от имотите си, за да се лекува.

Потребители на социалната мрежа изригнаха срещу Кристин Илиева за скъпата чанта на „Гучи“, която е от новата колекция и цената й надвишава 2 хиляди евро. Други пък я попитаха колко струва страхотния й суичър на „Валентино“. Той също е от последната му колекция и е на цена от 1 500 лв.

В този ред на мисли хората я питат защо вместо да харчи парите за скъпи парцалки, не си плати лечението, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.