Жана Бергендорф удари дъното без участия, мазни се на Саня да я вземе обратно

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф няма никакви участия след като напусна Вирджиния Рекърдс

Певицата Жана Бергендорф остана без участия. Откакто напусна „Вирджиния рекърдс” изпълнителката съвсем го закъса.

Тийн любимката миналата година претърпя страхотен провал на „Евровизия” с песента „Кости”, която не бе оценена подобаващо от журито. По същото време тя се раздели и със Саня Армутлиева.

Продуцентката скъса договорите с Жана, с мотива, че тя е най-талантливата изпълнителка, която е откривала в риалити формат, но също така и най-немотивираната и трудна за работа звезда.

Постоянните изцепки на Жана, както и леката катастрофа, която предизвика заради употреба на наркотични вещества, доведоха до там, че певицата остана без музикална компания и продуцент зад себе си.

Жана БергендорфА напоследък и без участия, поради което й се налага да разчита на финансовата подкрепа на бившия си мъж Стефан Бергендорф, който се грижи за 8-годишния им син Лео, живеещ с майка си в София.

Изпълнителката междувременно прави всичко, за да се доближи отново до бившата си издателка Саня Армутлиева. Под сурдинка шушукат в музикалните среди, че се надява отново да се върне при нея на работа, пише „България днес“.

„Талантът й е безспорен, но чепатият характер и липсата на мобилизация при нея са от решаващо значение”, каза Саня преди време по адрес на Жана. Очаквано, след прекратяване на договора с „Вирджиния” певицата остана без участия.

Преди няколко месеца тя заяви в интервю, че ще опита да пробие в клубове в Англия, но явно начинанието й не е имало нужните успехи. Сега Жана се опитва да умилостиви отново Армутлиева и да се върне в голямото музикално семейство на Саня.

Преди месец продуцентката издаде песента „Perfect” на дъщеря си Алма. Към парчето има и видео, а злобен коментар под песента стана повод Жана да избухне в подкрепа на Армутлиева.

„Дали пък не й се подмазва, бранейки щерката?”, дивят се мнозина в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар