Илияна Йотова бе изправена пред свършен факт

0

При все, че е доста взискателна, дала благословията си на годеницата на Марин

Вицепрезидентът на Република България – Илияна Йотова, бе изправена пред свършен факт.

Близки до семейството й издават, че синът й Марин, се е сгодил тайно за дългогодишната си приятелка Кристиана. Разбира се тази крачка била съвсем естествена и вероятно Марин я е планирал отдавна като се има предвид, че са двойка с Кристиана от около 4 години.

Илияна Йотова
При все, че е доста взискателна, дала благословията си на годеницата на Марин

При все, че синът на Илияна Йотова стои встрани от светлините на прожекторите, не се притеснява да засвидетелства публично чувствата си към своята годеница.
В романтично послание до годеницата си в социалните мрежи, той пише:
„Обичам те сега и завинаги! Нуждая се от теб до мен винаги като приятел, любима и моя сродна душа“.

Той не спира да залива профила си със снимки с красивата си половинка. Фотосите са направени по време на пътешествията им из страната и света, под които хора от обкръжението им ги засипват с комплименти и им честитя щастливото събитие.

Двойката от доста време живее в общо жилище, но на този етап сватбата и децата, не са им приоритет. Искат да се развиват професионално и да пътуват до романтични дестинации зад граница.

При все, че Илияна Йотова била доста претенциозна към кандидат-снахите, тя все пак искрено одобрила годеницата на сина си. Признава, че е готова да стане баба и дори често им намеквала за това. В заключение посочва, че обожава малки деца и появата на внуче ще е най-голямото щастие за нея, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.