Ново 20! Зверската катастрофа спасила Шабан Шаулич от адски мъки

Гласувайте за статията

Прогнозите на лекарите не били никак обнадеждаващи

Оказва се, че зверската катастрофа, в която Шабан Шаулич изгуби живота си, го е спасила от адски мъки.

Запознати издават, че сръбската икона на фолка се е борел с рак на стомаха вече шеста поредна година. Болестта напълно изпила силите му, а за да се поддържа Шабан Шаулич трябвало да пие по цели шепи с медикаменти.

Шабан Шаулич

Прогнозите на лекарите не били никак обнадеждаващи

Неведнъж споделял пред най-близките си: „Има дни, в които просто не ми се живее“, твърди „Уикенд“. След няколкото операции и последващи химиотерапии, на които се подложил, певецът успял да се възстанови.

През миналия ноември обаче онкологичното заболяване се завърнало с пълна сила. Прогнозите на медиците не били никак оптимистични. Те прогнозирали, че му остават едва няколко месеца живот, при това в тежки мъчения.

Хората, които присъстваха на последния му концерт в Арена Армеец също видяха, че великият певец не е в блестяща форма. Те разкриват, че Шабан Шаулич излязъл на сцената видимо уморен и пял едва 75 минути. При това половината от песните си изкарал на плейбек, след което внезапно прекратил концерта.

Публиката очаквала, че ще се върне обратно на сцената и упорито го викала на бис, но той така и не се появил. Това много разочаровало почитателите му и те го освиркали мощно. Всичко това се случило, тъй като никой не бил наясно с влошеното здравословно състояние на 67-годишният певец, на когото му прилошало по време на концерта, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар