Майли Сайръс напълно откровена за живота след брака (Вижте)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс с първо интервю след брака си с Лиъм Хемсуърт

Майли Сайръс даде първото си интервю след като сключи брак с Лиъм Хемсуърт в края на 2018-та година. Певицата ще се появи на корицата на списанието през месец март. Майли разкрива, че загубата на дома й я е променило много повече, отколкото бракът.

Сайръс е категорична, че хората се влюбват в характера на самия човек, а не в пола или външността му. „Това, в което съм влюбена, съществува почти на духовно ниво. Няма нищо общо със сексуалността. Усещанията на новото поколение нямат нищо общо със сексуалността или пола. Сексът – това на практика е една малка част, а полът – е още по-малка, почти несъществуваща част от отношенията“, коментира певицата.

Любимата на Хемсуърт разкрива, че когато е с него, се чувства по-силна. Тя изтъква, че въпреки сватбата, булчинската рокля с голямо деколте, прическата и цялата суетня около събитието, тя все пак не се смята за „вежлива хетеро дама“.

Майли споделя още, че пожарът, който изпепели къщата й, я накарал да се замисли за по-дребните неща от живота и я е накарал да живее в настоящето.

Сайръс смята, че някои хора не я харесват, защото не играе роли и споделя публично много моменти от живота си, пише tialoto.bg. „Представям ви се такава, каквато съм наистина. Когато хората слушат песните ми, те разбират какво чувствам точно в този момент. Разбира се, в мен живее вечно неудовлетвореният творец, на когото бързо му става скучно, затова се придвижвам бързо из живота“, добавя Майли за списание „Vanity Fair“.

За изданието Майли направи специална, леко разголена фотосесия, нещо, което не е типично за певицата. Снимките за списанието са дело на фотографа Райън Макгинли.

Майли Сайръс с откровено интервю за "Vanity Fair" сн. Инстаграм

Майли Сайръс с откровено интервю за „Vanity Fair“ сн. Инстаграм

Майли се определя като „куир“. Идва от английски и означава ексцентричен, странен, необичаен. Терминът се използва за обозначаването на хора с нетрадиционна сексуална ориентация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар