Лекарите от Спешната помощ окрали Шабан Шаулич (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Шабан Шаулич бил ограбен след катастрофата

Шабан Шаулич загуби живота си в нелеп инцидент в Германия. Седмица след тежката катастрофа, в която кралят на сръбската музика загина, изплуват нови и нови разкрития за случилото се. Въпреки че вчера цяла Сърбия се сбогува с Шабан, темата за инцидента на магистрала А2 все още е основна в сръбските медии, които бълват с нова информация всяка изминала минута.

Днес бе погребан и другият загинал в тежката катастрофа – Мирсад Керич, пише kurir.mk.  Семейството на Шабан почете паметта му с венец, на който бе изписано: „Последен поздрав за скъпия Мирсад“. Загиналият музикант е дългогодишен сътрудник на Шаулич. Мирсад бе погребан с Офенбах, Германия.

А единственият оцелял, кумът на Шабан Слободан Стоядинович, разкрива още около катастрофата на краля на сръбската музика. Той споделя, че Шаулич е имал доста пари в себе си, от последните три представления, които изнесли в Германия. Слободан казва, че кралят на сръбската музика е носил 15 500 в джоба на якето, с което, e бил облечен по време на тежкия инцидент. Когато облеклото на Шаулич било прегледано в болницата, парите вече ги нямало.

Според изявлението на кумa на певеца, в трагичния ден, когато вече се прибирали от уредените участия в Германия, Шабан бил заработил 20 000 евро. Една част от парите кралят на сръбската музика похарчил за различни покупки, а останалата част от 15 000 евро, която спестил, била в него, докато пътували, пише vecer.mk.

Но, когато в болницата проверили дрехите на Шабан, парите ги нямало. А единствен досег с певеца имали лекарите от Спешната помощ, които се отзовали на повикването за тежката катастрофа.

Якето на Шабан Шаулич изчезнало с 15 000 евро сн. Туитър

Якето на Шабан Шаулич изчезнало с 15 000 евро сн. Туитър

Медиците ли са взели тези пари от джоба на якето на Шаулич,  се пита кумът на краля на сръбската музика, които не си обяснява по друг начин изчезването им. Това е второто обвинение срещу лекарите, пристигнали на мястото на инцидента. Имаше съмнения, че те имат нещо общо със смъртта на Шабан, но те бяха опровергани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар