Съпругата на Шабан Шаулич получава половин милион евро обезщетение (Вижте тук)

Съпругата на Шабан Шаулич получава половин милион евро обезщетение (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Извънбрачният син на Шабан Шаулич присъства на погребението му

Вчера Сърбия изпрати Шабан Шаулич. Кралят на сръбската музика загуби живота си в тежка катастрофа на магистрала А2 в Германия в неделя. Шаулич беше изпратен от цялото си семейство, от много свои колеги и приятели. Той бе погребан на ново гробище в Белград в алеята на заслужилите граждани. Поклонението се състоя в сградата на Общинския съвет в града.

Освен колегите и приятелите на Шаулич, на погребението на сръбския певец присъства и извънбрачният му син. Това е първото появяване на 47-годишния Роберт Омалаев, който досега е избягвал медиите, но е отишъл за да изпрати баща си в последния му земен път.

Някои от колегите на Шабан обаче пропуснаха погребението му. На него не присъстваха бременната снаха на Лепа Брена – Александра Прийович и Йелена Карлеуша. Последна почит на певеца са дошли да му отдадат близо 5000 човека.

След смъртта на Шаулич сръбските медии веднага разпространиха новината, че неговата съпруга Гордана Шаулич е затънала в дългове. Като негов мениджър съпругата на краля на сръбската музика е взимала 50% от уредените му участия предварително, а Шабан имал уговорки до края на 2019-та година. Медиите пишат, че Гордана има да връща близо 235 000 евро за неизпълнените ангажименти на трагично загиналия й съпруг.

Оказва се, че това няма да е никак проблем на Гоца, както я наричат в Сърбия, защото тя ще получи близо половин милион евро след смъртта на Шабан от застраховката на певеца. Още през 90-те Шаулич започнал да внася пари и да плаща данъци в Австрия, където работил тогава. Тогава в Сърбия тази практика все още не била навлезнала.

Съпругата на Шабан Шаулич получава половин милион евро обезщетение сн. Инстаграм

Съпругата на Шабан Шаулич получава половин милион евро обезщетение сн. Инстаграм

Шаулич обаче не успя да доживее да вземе австрийска пенсия. Затова натрупалите се пари, които Шабан е внасял през годините, ще получи съпругата му, пише сръбското издание „Ало“. С получените пари от застрахователната компания Гордана ще може да върне предварително взетите 235 000 евро за неосъществените участия на съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар