Убиецът на Шабан Шаулич – крадец на коли? (Нови разкрития по случая)

Гласувайте за статията

Убиецът на Шабан Шаулич се оказа крадец на коли

Мистерията около убиеца на Шабан Шаулич е разгадана. Оказа се, че мъжът, който е блъснал автомобила на сръбския изпълнител, е карал крадена кола. По всяка вероятност се е опитвал да избяга от местопрестъплението и в резултат на това се е стигнало до трагичния инцидент.

Шофьорът на Мазда Алсин Левент, причинил инцидента, в който умря царят на сръбската музика Шабан Шаулич и приятелят му Мирсад Керич е в ареста. Мъжът е в шок и не помни нищо от случилото се. Но вече има съмнения, че колата, която е управлявал е открадната.

Алсин Левент, който е заподозрян в причиняване на произшествието, бе задържан за 48 часа след инцидента.

Адвокатът Джерит Шул заяви пред германските медии, че клиентът му е в шок заради всичко, което се случи. Той дори го посети центъра за задържане, след което говори с репортерите, пише tocka.com.mk

„Той ми каза, че не може да повярва на случилото се в неделя и че изобщо не си спомня злополуката“, каза Шул пред германски репортери.

Адвокатът добавя също, че за разлика от първоначалните предположения, неговият клиент има постоянен адрес на пребиваване в Германия и поради това настоява неговото задържане да бъде отменено.

Адвокатът се позовава още и на информация на „Cyber ​​Lynch“. И дори твърди, че от инцидента страда най-вече семейството му, тъй като снимките му се появяват в различни форуми и интернет портали. След което коментира, че ще“ вземе мерки по въпроса“, защото семейството на неговия клиент е застрашено.

Мъжът блъснал Шабан Шаулич е вероятен крадец на коли сн. tocka.com.mk

Мъжът блъснал Шабан Шаулич е вероятен крадец на коли сн. tocka.com.mk

Тежкото пътнотранспортно произшествие, което се случи в неделя сутрин в Германия, когато автомобил „Mazda“ удари отзад превозното средство, в което Шабан пътуваше с приятели, шокира Сърбия. Вместо да дойде в дома си, за да празнува, Шаулич умира малко след катастрофата в болнично легло. Само един ден след него приятелят му Мирсад Керик също умира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар