Щерка на Ахмед Доган става тв водеща

Щерка на Ахмед Доган става тв водеща
5 (100%) 1 vote

Щерката на Демир Доган се стяга за кариера в телевизията

Дъщерята на Демир Доган – Демет се готви за кариера в телевизията. Младата дама е студентка последен курс специалност „Журналистика“ в Софийския университет. Тя е избрала профил „Телевизия“, тъй като мечтае за телевизионна кариера.

Демет вече се изявява като водеща. Тя е част от екипа на университетската телевизия „Алма Матер“, където често застава пред камера. Наследницата на Ахмед Доган няма сценична треска и с радост се изявява пред камерите.

Благодарение на добрите оценки от ръководителите си, тя има смелост да мечтае за кариера в някоя от националните телевизии и се надява до месеци да сбъдне мечтата си, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

За разлика от Демет, брат й Демир има други интереси. Той се занимава със собствен бизнес и освен това проявява интерес към политическите дела на баща си.

Всъщност най-голямата страст на наследницата на Ахмед Доган е поезията. Често тя излива чувствата си върху белия лист. Но въпреки това, предпочита работата пред камера. Това е причината да избере профил „Телевизия“, а не „Печатна журналистика“.

Артистичността си Демет е наследила от своята майка Ширин, която е завършила НАТФИЗ. Именно като водеща на новините на турски език по БНТ, бившата жена на Сокола спечели сърцето му, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар