Любимият на Гери Малкоданска с щедър жест към нея

Любимият на Гери Малкоданска с щедър жест към нея
5 (100%) 1 vote

Любимият на Гери Малкоданска я изненада с щедър подарък за Свети Валентин

Гери Малкоданска получи голям подарък за Свети Валентин. Синоптичката побърза да се похвали в мрежата с получения дар от любимия мъж. Амбициозният Алекс Ковачев, който работи като интериорен дизайнер, изненада любимата си с щедър жест. Той купи апартамент на любимата жена.

Младият мъж е решил да инвестира спестяванията си в имот в престижен столичен квартал, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“. Жилището се намира в квартал „Павлово“. То е част от суперлуксозен комплекс.

Синоптичката направи реклама на кооперацията в мрежата, описвайки я като стилен градски дом. Тя не пропусна да се похвали, че вече е собственик на апартамент в сградата.

Жилището, което е получила от Алекс Ковачев, не е голямо. То е с площ от 60 кв.м. Разполага с уникална открита градина на покрива. Апартаментът е официално вписан на името на Гери Малкоданска. Засега къдрокосата водеща няма намерение да се мести в новия си дом, тъй като наскоро тя самата си купи апартамент. Покрай обзавеждането на дома си тя се запозна с Алекс Ковачев.

Тя планира след време да прехвърли жилището на името на сина си Лео. Любимият на Малкоданска очаква 100% възвръщаемост на инвестицията заради потенциална на района и достъпните цени на жилищата, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар