Цял столичен квартал скочи на Азис

Цял столичен квартал скочи на Азис
5 (100%) 1 vote

Азис си навлече гнева на хората от квартала, в който живее

Азис има сериозни проблеми със съседите си. Изпълнителят успя да си навлече гнева на живущите в квартала. Причина за това е най-новата му мания. Всичко започнало от майката на дъщеря му Гала.

Галина участва в няколко организации за защита на животните. Тя е обсебена от идеята да помага на бездомни кучета и приютява всяко животинче, което намери на улицата. Галина прибира кучетата в апартамента на Азис.

Фолкпевецът притежава просторно жилище в затворен комплекс в квартал „Манастирски ливади“. В началото той приел за нормално поведение на Галина. По ситуацията вече излиза извън контрол. Певецът отправи апел към последователите си в мрежата да осиновят кучетата, които неговата половинка е прибрала от улицата. Азис споделя, че няма повече място в апартамента му.

От жилището му постоянно се чува кучешки вой и това дразни съседите му. Те се опасяват, че покрай бездомните кучета в сградата ще плъзне зараза.

Галина допълнително създава напрежение с поведението си. Тя постоянно подава сигнали срещу строители в квартала, които използват кучета за пазачи на строителните обекти, пише ПИК.

Приятели на Азис коментират, че постъпката му е похвална и неговите съседи трябва да се засрамят от поведението си, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар