Огромен интерес към книгата за Людмила Живкова

Гласувайте за статията
Бестселърът „Людмила – тайните на червената принцеса“ се разграби за часове, пуснаха нов тираж

Сензационната документална книга за живота и смъртта на Людмила Живкова, която излезе миналата седмица по вестникарските будки, се разграби буквално за часове – пише в. „Уикенд“. Още сутринта всички бройки от бестселъра бяха продадени. Поради огромния интерес тези дни бе пуснат нов тираж. Отделни бройки все още може да се намерят на някои вестникарски будки, като цената е само 6 лева.

Смъртта на Людмила Живкова през юли 1981 г. е една от най-тайнствените в политическата история на България. Версиите за трагичния и́ край са всевъзможни – убийство, самоубийство, естествена смърт… Причината мистерията да е толкова голяма и до днес са и окултните занимания на Червената принцеса в последните 7-8 години от живота и́.

Преживяна през 1973 г. автомобилна катастрофа променя до неузнаваемост първата дама на Народната република. Дъщерята на Тодор Живков залита по мистични учения като агни йога и минава под влиянието на шамани, махатми и врачки.
„Трябва, изглежда, да си разбиеш главата в някоя катастрофа, за да ти дойде умът“ – обяснява тя на писателя Богомил Райнов, който е от близкото и́ обкръжение.

Сега, 38 години след фаталния 21 юли на 1981 г всичко е разказано на 272 страници. За написването на тази книга са преровени архивите на БКП, досиета на наши и чужди тайни служби.

Людмила имаше интереси в сферата на окултното

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар