Бракът на Аделина Радева в криза заради Мариана Попова (Подробности за любовния триъгълник)

Гласувайте за статията

Бракът на Аделина Радева едва не се разпаднал заради Мариана Попова

Аделина Радева едва не напусна съпруга си заради Мариана Попова. Известната тв водеща ревнува мъжа си до лудост. Но покрай съвместния му ангажимент с Мариана Попова, нервите на Радева били опънати до краен предел. Екранната половинка на Виктор Николаев очаквала с нетърпение приключването на проекта.

Съпругът й Борис Радев е режисьор на последния клип на изпълнителката. Покрай работата двамата много се сближили. Борис не спира да сипе похвали по адрес на изпълнителката и при всяка възможност залива постовете й в мрежата с комплименти. Поведението му вбесява неговата половинка.

Въпреки, че Мариана Попова е обвързана и има дете, водещата се страхува да не отмъкне мъжа й. Аделина Радева се страхува, че певицата ще оплете в мрежите си и мъжа й. Още повече, че в любовното тефтерче на Попова присъстват само мъже с успешна кариера и Борис Радев се вписва чудесно в критериите на певицата.

Телевизионерката се страхува да не се повтори историята от миналото. Навремето тя развела Борис и веднага след развода той сключил брак с нея. Малко след сватбата амбициозната водеща го дари с наследник. Аделина не желае около съпруга й да се навъртат жени със скандално минало и се страхува, че историята ще се повтори, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар