Ето защо Наталия Гуркова остана без наследство

Ето защо Наталия Гуркова остана без наследство
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова няма да получи и цент от богатството на покойния си съпруг

След смъртта на Джордже Михалевич, съпругата му Наталия Гуркова напусна луксозното жилище в София, което получи като сватбен подарък от него. Красавицата се върна в панелката на родителите си в столичния квартал „Младост“. След трагедията тя заживя скромно.

Наталия Гуркова няма да получи и стотинка от наследството на диамантения бос. В момента тя преживява от спестявания. Именно липсата на средства е причината тя да се заеме с проекта „Те са“, гласи светската клюка.

Според една от версиите миската е останала без наследство, тъй като мафията й поставила ултиматум. След смъртта на Джордже мафиотите се свързали със съпругата му и я посъветвали да им прехвърли всичко, ако не желае да излага себе си и децата си на опасност.

Друга версия гласи, че сметките на покойния Михалевич са запорирани, тъй като в ЮАР се води разследване за покушението срещу него. Наследството му ще остане под запор, докато тече разследването. Мярката е била наложена заради съмнения, че парите на диамантения бос са придобити от незаконна дейност.

Междувременно стана ясно, че майката на Михалевич – Мира продава един от имотите му в ЮАР. Става въпрос за семейното жилище. Майката на покойния бос се надява много скоро или да продаде имота, или да го отдаде под наем, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар