Биляна Гавазова е неузнаваема

Биляна Гавазова е неузнаваема
5 (100%) 1 vote

Биляна Гавазова се промени до неузнаваемост

Биляна Гавазова все повече учудва колегите си. Водещата се промени до неузнаваемост и заприлича на истинска фолкпевица.

Младата майка доскоро се славеше като почитателка на естествената красота и изчистената визия. Тя категорично отказваше да промени цвета на косата си, въпреки че стилистите в телевизията от доста време се опитваха да я убедят, че промяната ще й се отрази положително.

Телевизионерката беше категорична, че за нищо на света няма да се раздели с естествения цвят на косата си. Преди да предприеме драстичната промяна, Биляна Гавазова не беше почитателка и на силния грим. Но от известно време всички забелязват промяната в нея.

Водещата промени не само визията, но и възгледите си. От няколко месеца тя е клиентка на известен столичен фризьорски салон и се доварява на съветите на стилистите. Биляна Гавазова реши да се изруси. Първоначално тя заложи на тон, близък до естествения цвят на косата й. На напоследък гривата й става все по-светла и водещата вече е заприличала на чалга певица. Освен цвета на косата тя промени и прическата. Не е ясно на какво се дължи тази промяна, пише Хот арена, но всички в бТВ са смаяни от решението на водещата да промени драстично визията си.

Дали след промяна на косата, Биляна Гавазова ще смени и мъжа, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар