Антонина Стоянова надебеля и се състари (Вижте експървата дама – Снимки)

Гласувайте за статията

Антонина Стояна чукна 66, бившата първа дама е с неузнаваема визия

Антонина Стоянова навръх рождения си ден, който бе на 17 февруари покани приятели и близки на откриването на фотоизложба в Националната галерия „Квадрат 500” . Която бе организирана от нейната фондация „Ценности”.

Половинката на президента Петър Стоянов от доста време не се бе появявала в светските среди. Така, че гостите на събитието останаха втрещени от промяната във външния й вид.

Снимка: ХотАрена

Госпожа Стоянова преди бе известна като най-суетната първа дама. По онова време когато мъжа й бе държавен глава тя впечатляваше с шармантен стил, скъпарски тоалети, комбинирани с капели и пръскаше луди пари за процедури в козметичните салони.

В момента тя сериозно е наддала на килограми и макар да е използвала маркови козметични мазила изглежда повехнала и състарена.

Антонина Стоянова преди

Преди време Антонина бе на корицата на модно издание. Тогава изглеждаше ослепителна и най-малко с 15 килограма по-слаба.

За откриването на изложбата бившата първа дама бе в стилна рокля, с която тайно се е надявала са скрие излишните си кила. Но се бе получил обратен ефект.

Снимка: ХотАрена

Прилепналият по тялото й черен тоалет извади на показ наедрелия й ханш и оформеното й коремче. И въпреки, че професионален стилист се бе помъчил с повече грим да скрие бръчките по лицето на експрезидентшата бе успял само частично. Оказа се, че времето не е пощадило една от най-суетните ни първи дами в най-новата история на България, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар