Михаела Филева проговори за Григор Димитров (Вижте какво призна)

Гласувайте за статията

Михаела Филева призна „Горда съм с Григор Димитров”, но връзка нямаме

Михаела Филева най-сетне проговори за отношенията си с Григор Димитров. Българската музикална изпълнителка не издържа и пусна пост в личния си профил в Инстаграм. Където сложи край на всякакви разпространяващи се спекулации в медиите, че има интимна връзка с най-успелия български тенисист.

Тя е категорична в официалната си позиция, че няма никакви отношения с Гришо. Мишето споделя, че през последните дни телефонът й не спрял да звъни и затова е задължена да каже своята позиция по темата.

Поста на Михаела Филева в Инстаграм

Филева твърди, че като българка е горда в родината й да има такъв успешен тенисист. И се радва на успехите на Григор Димитров. Но с това се изчерпва всичко. Тя за съжаление не се познава лично с българската тенис звезда. Но е възмутена от такива медии, които не проверяват информацията преди да я разпространят. Затова призовава феновете си да не вярват на слухове.

Коментарите под поста са най-различни като някои от почитателите й съжаляват, че няма връзка с Гришо. Като един от тях пише: „Жалко, щяхте да имате красиви деца”.

Григор Димитров все още не е направил никакво официално изявление по казуса. Той претърпя контузия . От която се възстановява и не успя да играе на турнирите, в които бе планирал да участва.

Последно го видяхме на корта на турнира от Големия шлем на откритото първенство на Австралия, предават от електронното спортно издание sportlive.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар