Григор Димитров и Никол се разделили заради ревност (Вижте цялата истина)

Гласувайте за статията

Григор Димитров сам сложил край на връзката си с Никол, американката лудо го ревнувала

Григор Димитров и Никол Шерцингер окончателно се разделиха. Причините за краха на връзката им са няколко. Но основната е, че лютата ревност на шоколадовата поп дива съсипала любовта им.

Шерцингер изпадала в ужас когато някоя красива жена говори с Гришо от страх да не й го отнеме. Нашенецът дълго тъпял, но в крайна сметка търпението му се изчерпало и сам прекратил отношенията си с Никол.

На Гришо макар и много да не му пукало, че разликата във възрастта с любимата му е прекалено голяма все пак му светвала червената лампичка, че няма голямо бъдеще с американската звезда. В това пръст имат и родителите му, които въпреки, че харесвали певицата не одобрявали сина им да се влюби в по-възрастна от него жена.

Друг повод да сложи край на връзката си с Шерцигер му дал факта, че през последната година двамата много рядко имали възможност да се виждат. Сякаш съдбата нарочно ги разделяла един от друг. Докато той е в едното полукълбо на Земята половинката му има ангажимент в другото.

Според запознати обаче единствено ревността на Шерци подтикнала Димитров да вземе взжното решение.

А има и още нещо. Гришо до този момент е бил все със известни жени като например Мария Шарапова и Серина Уиямс. Но от опит разбрал, че те не са създадени да бъдат съпруги и майки. Той се надява да намери голямата любов на живота си и с нея да създаде семейство, предават от електронното издание blitz.bg.

Дали спряганата му за нова любима Михаела Филева е подходящата за него жена остава само да гадаем. И има ли вероятност връзката им да изгори бързо както е пламнала само времето ще покаже.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар