Илиян Найденов изля чувства си към Джулиана Гани в мрежата (Вижте какво й подари за рождения ден)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се радва на уникален подарък за рождения си ден

Днес Джулиана Гани празнува своя 28-ми рожден ден. За празника си Джулка получи от своя любим мъж нещо, което тя иска отдавна, а именно пиано. Освен материалния подарък обаче Гани получи и уникално обяснение в любов от Илиян.

„Любима моя! Ангел мой! Днес не е просто поредния прекрасен ден, в който се събуждам до най-красивата жена! Днес е първият ти рожден ден, който мога да посрещна заедно с теб! Щастлив съм и ти благодаря за тази чест! Щастлив съм, че от теб научих много! Ти от мен също, надявам се!“, пише Илиян, за да поздрави Гани за личния й празник.

„Благодаря ти, че ме научи на толкова неща за толкова кратко време! Благодаря ти за всичко, което направи, за да се чувствам уверен и обичан мъж! Дано да съм го заслужил! Обещавам ти, че винаги ще отвръщам с поне двойно на това! Последно искам да ти кажа, че се гордея с теб, любов моя! Гордея се с това, което носиш в сърцето и душата си! Не го казвам, защото си моя жена, а защото ти се възхищавам искрено! Вече не познавам добри хора като теб! Никога не се променяй, защото си безценна!“, излива чувствата си Найденов към своята годеница в социалната мрежа.

Джулиана не пропусна да покаже какво може на пианото с кратко клипче, качено от Илиян в социалната мрежа Фейсбук. Тя благодари на своя любим за подаръка, като каза, че той я познава много добре и знае какво обича. „Много от вас знаят моята страст – пианото… Е, днес имам най-хубавото! Благодаря ти, че всеки ден ме правиш по-специална от вчера“, пише рожденичката, която тази вечер най-вероятно ще заформи луд купон с близки приятели.

Джулиана Гани с мило послание от Илиян за рождения й ден сн. Фейсбук

Джулиана Гани с мило послание от Илиян за рождения й ден сн. Фейсбук

В профила на Гани валят хиляди пожелания от феновете й, които се радват, че тя най-после е открила любовта на живота си в лицето на Илиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар