Продават имотите на мъжа на Наталия Гуркова

Гласувайте за статията

Вдовицата Наталия Гуркова остава без наследство

Майката на убития Джордже Михалевич, съпруг на Мис България 1998 Наталия Гуркова, усилено разпродава имотите му в ЮАР – пише в. „Уикенд“. Мира Михалевич пуснала за продажба къща в африканската държава. Оказа се, че това не е домът на Наталия и Джордже, защото е прекалено скромен, а къща, която семейството отдавало под наем – отбелязва изданието.

Според слуховете черногорският бизнесмен оставил голямо богатство, което обаче не може да достигне до наследниците му – съпругата Наталия, двете им деца и майка му Мира. Семейството му го кара на спестяванията, които имат в личните си сметки, но засега не могат да вземат нищо от парите на Джордже.

Според едната версия мафията принудила Гуркова да се откаже от всичко, което трябвало да получи като вдовица, защото иначе рискува живота си и този на децата си.
Според други сметките на Михалевич били запорирани, защото в ЮАР тече разследване на атентата. За черногореца през годините е имало съмнения, че поддържа връзки с подземния свят.

След трагедията Наталия Гуркова се върна в бащиния си дом – панелка в столичния кв. „Младост“. Вдовицата на Михалевич живее повече от скромно с децата при родителите си. Именно липсата на пари я принуди дори да започне работа – водеща на предаването „Те са!“, което се излъчва онлайн. Миската, макар и на 41 години, успешно стартира шоуто, за да припечелва някой лев по честен начин – коментират в социалните мрежи.

Наталия и Джордже бяха красива двойка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар