Краят на една епоха! Шоуто на Слави аут от ефира!

Гласувайте за статията

Шоуто на Слави слиза от екран след почти 20 години в ефира

Отива си една легенда от българския ефир и шоубизнес. Точно четири месеца още ще гледаме „Шоуто на Слави“, след което само ще си спомняме за водещия Слави Трифонов и най-добрите музиканти от „Ку ку бенд“, твърди „ШОУ“.

Хората от екипа на Слави са уведомени за предстоящите промени и вероятността да остават без работно място. Това чу наш репортер от приближени на Дългия, притеснени за своето професионално развитие. Те заявиха, че „Шоуто на Слави“ ще съществува до края на май или средата на юни, след което излиза в постоянна отпуска.

Водещият Слави Трифонов убеждавал подчинените си, че няма да ги остави безработни и гладни. Има вариант шоуто да продължи по друга телевизия, но по-скоро самият Слави иска вече да се отдръпне от светлините на прожекторите. Здравословното му състояние не било никак цветущо и снимките на предаването го изморявали неистово много.

Шоуто на Слави

Снимка: бТВ

Обещал е обаче на всичките си служители, че ще се погрижи за тях и ще гледа да ги уреди с работа, тъй като им бил благодарен за верността през всичките тези години. През последните месеци наблюдаваме Слави променен в шоуто си, доста по-мек към бенда и актьорите, които преди това навикваше доста унизително. С приближаването на финала той се е разчувствал и търси все по-често приятелски разговори с работниците си.

Искало му се да чукне 20-годишен юбилей на шоуто през ноември догодина, но непредвидените ситуации със здравето и обтегнатите отношения с медията го принуждават да се сбогува с хобито и професията си доста по-рано. Предстои да видим какво ще се случи с „Шоуто на Слави“ и дали все пак Дългия няма да пренебрегне за пореден път личния си живот и здравословно състояние, за да продължи да радва почитателите си всяка вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар