Евгения и Николай Баневи живеят в ареста като богоизбрани (Вижте с какво се хранят олигарсите)

Гласувайте за статията

Евгения и Николай Баневи се изживяват като ВИП персони в ареста, носят им луксозни ястия зад решетките

Евгения и Николай Баневи макар да търкат наровете в ареста  и напук на всичките си оплаквания, че са закъсали финансово не вкусват от храната. С която хранят всичките арестанти. И се глезят само с избрани ястия.

Колаж: ПИК

Според слуховете те си поръчвали храната от столични ресторанти като на ден харчели повече от 100 лева. Ексарестанти разкриват, че са шашнати от наглостта на богаташите. Които непрекъснато мрънкали, че са свършили парите и децата им едва ли не бедстват във Франция. А всъщност живеят като богоизбрани дори в ареста.

Олигархичното семейство не спирало да тормози с претенции и прищевки надзирателите. А после се оплаквали от лошите условия в ареста. Като задържаната кметица на Младост Десислава Иванчева. Именно заради нея на арестантите бе позволено да имат достъп до екстри като например епилатор, сешоар и други глезотии, предават от новинарската електронна агенция ПИК.

Евгения Банева била по-капризната от двамата. Тя си поръчвала само здравословна храна. Предпочитала морските дарове. А Николай Банев се тъпчел с дюнери, но имал претенции от къде да бъдат купени.

Пред медиите госпожа Банева се оплака, че престоят й в ареста влияе зле на психичното й състояние и поиска да бъде освободена под домашен арест. Но даже и новата адвокатка на олигарсите Татяна Дончева не можа да ги измъкне на вън. Юристката не успя да убеди съдиите , че доверениците й няма да се укрият или пък да въздействат на свидетели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Евгения и Николай Баневи живеят в ареста като богоизбрани (Вижте с какво се хранят олигарсите)”

  1. smehno

    февр. 22. 2019

    Какво ги глезят ,тея крадливи боклуци.И се питаме ,каде са останалите крадци.Защо и те не търкат наровете.

Добавете коментар