Михаела Филева с много трудно детство (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Майката на Михаела Филева се развежда с баща й, когато тя е на 2 г

Михаела Филева с много трудно детство. Новият ментор в „Гласът на България“ днес е успяла и щастлива. Но това не винаги е било така. В миналото си певицата е преживяла доста трудни моменти, които със сигурност са оставили следи за цял живото в съзнанието й.

Михаела расте без баща още от 2-годишна. Тогава майка й Албена решава да напусне мъжа си заради системен физически тормоз. Певицата е отгледана с помощта на баба си и дядо си, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“. „Майка ми се е осмелила да напусне баща ми в едни години, когато малцина са предприемали подобни стъпки. Причината за това решение било системно домашно насилие, което се е случвало пред мен. Много жени успяват да намерят извинение за насилниците в семейството си, но тя го е направила заради мен.

Била е достатъчно смела, за да не приеме поведението на баща ми за нормално и да се премести заедно с мен при родителите си. Отраснах с баба и дядо, те ме възпитаваха, а мама беше моят пример“, казва Михаела.

„През годините повечето време бях с родителите й, докато тя работеше на няколко места, за да ни издържа финансово. С нея не прекарвахме много време заедно, но всеки момент е бил смислен и ценен. Днес осъзнавам, че е бил тежък период, но тогава не съм го усещала така. Тя ме възпита така, че никога да не усещам липсата на мъжка фигура в живота си“, споделя още Филева.

Михаела Филева с тежко детство сн. Фейсбук

Михаела Филева с тежко детство сн. Фейсбук

Майка й я научава да бъде самостоятелна още от дете. Затова и днес певицата не иска чужда помощ, защото е научена да се оправя сама с всичко. Михаела станала финансово самостоятелна много рано. Още от 16-годишна Михаела започнала да се издържа сама. Пътувала често по музикални фестивали и печелела парични награди. С изкараните пари тя си купувала всичко, което й било необходимо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар