Доналд Тръмп бленува космически войски: Време е да завладеем и други планети!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп бленува космически войски

Американския президент Доналд Тръмп е между два огъня, но намери време за поредната си приумица. Между обвиненията, че е руски агент и продава тайно оръжие на Риад, държавния глава реши да създава космическа армия.

Той дори издаде декрет, с който обяви това. Преди часове бе обявен указ до Пентагона. С него той заповядва на военното министерство да създаде космическа армия, чиято роля е да завладява нови планети, а и да води космически войни.

„Трябва да сме готови. За моята администрация, формирането на Mercy Force е въпрос на национална сигурност, каза Тръмп след подписването на декрета, добавяйки, че днес „лидерската позиция на САЩ във Вселената е толкова важна, колкото никога преди“.

Задачата на космическите сили, според плана на Тръмп, ще бъде да защитят американските спътници във Вселената от всякаква физическа атака, сблъсък с други обекти или крадци, както и всеки опит за пиратство или препятствия, както и за развитието на офанзивни съоръжения.

През юни миналата година Тръмп обяви за първи път формирането на „специални сили, но равни на другите“ (сухопътни сили на САЩ, военна авиация, флот, корпус на морската пехота и брегова охрана), които ще се занимават със защита на Космоса. Процесът обаче е дълъг и зависи от Конгреса, който сам по себе си може да вземе решение за такава реорганизация на армията.

В Сената проектът не срещна подкрепа.

Доналд Тръмп създава космическа армия сн. You Tube

Доналд Тръмп създава космическа армия сн. You Tube

Междувременно стана ясно, че Доналд Тръмп и Ким Чен Ун ще се срещнат на 27 февруари във Виетнам. Севернокорейският лидер и американския президент ще имат втора среща, на която ще говорят за ядреното разоръжаване. Президентът е твърдо решен да сключи нови споразумения с Пхенян и обяснява на всеослушание, че се готви да предотврати световна война. Ще бъде засегнат и въпроса с ядреното оръжие, което Северна Корея уж трябваше да унищожи, но няма доказателства за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар