Семейството на Шабан Шаулич ще изпълни заръката му на погребението

Гласувайте за статията

Той пожелал да бъде погребан с любим аксесоар

Както вече стана ясно, кралят на сръбската музика Шабан Шаулич ще бъде погребан в Алеята на заслужилите граждани в новото гробище на Белград.

На този етап все още не са ясни датата и часа на погребението му. Семейството е запазило три дати, в зависимост от това кога тялото на изпълнителя ще бъде върнато в Сърбия. Припомняме, че според информацията, утре ще бъде извършена аутопсия на тялото на Шабан Шаулич.

Шабан Шаулич

Той пожелал да бъде погребан с любим аксесоар

Синът и дъщерята на сръбския певец са заминали за Германия веднага, след като научили трагичната вест и вече са идентифицирали тялото му.
Семейството на Шабан Шаулич е категорично, че ще изпълни последното му желание – да бъде погребан с шапката, която обожавал да носи.

Той винаги казвал на семейството си: „Когато умра, искам да ме погребете с любимата ми шапка на главата“. Поради тази причина семейството му е решено, че ще изпълни желанието му и ще бъде изпратен с шапка на главата в последния му земен път. Те знаят много добре колко много означава тази шапка за него.

Както вече стана ясно, след тежкия пътен инцидент, Шабан Шаулич все още е бил жив. Той сам е излязъл от автомобила, бил е в съзнание и е говорил. По-късно обаче състоянието му се влошило и той издъхнал в болницата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар