Сериозен здравословен проблем мори Владо Карамазов

Гласувайте за статията

Последната му надежда е в 70-годишен лечител от сливенско село

Актьорът Владо Карамазов е измъчван от сериозен здравословен проблем.

Колегите му от снимачния екип на „Откраднат живот“ издават, че именно този проблем се е превърнал в причината за „изхвърлянето“ му от сериала.

Владо Карамазов

Последната му надежда е в 70-годишен лечител от сливенско село

Оказва се, че Владо Карамазов е измъчван от тежка дископатия и последната му надежда е свързана с чакръкчия от сливенско село. Болежките му, са толкова силни, че не му позволяват да изпълнява планираните си ангажименти в Народния театър.

Преди броени дни се е наложило от Камерната сцена на Народния театър да бъде свалена постановката „Богът на Касапницата“, в която Владо Карамазов участва заедно с Радена Вълканова, Александра Василева и Юлиан Вергов. След като се почувствал зле, актьорът уведомил управата на театъра, че не е в състояние да играе.

От близкото му обкръжение издават, че се е видял в чудо и все още не успява да открие лек, който да облекчи силните му болки.
Той изпробвал какво ли не, но резултатът е нулев. След като споделил с последователите си във вайбър общността за проблема, той бил затрупан със съвети за облекчаване на болежките.

Последната надежда на актьора е в 70-годишен чакръкчия от сливенско село, който цери предимно болни от шипове и дископатия.
Заради сериозния проблем на актьора се наложило продуцентите на „Откраднат живот“ да го изпратят в принудителен отпуск, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар