Адреналинката Ради замяза на кифла: Джуки и разголени снимки! (виж тук) Преглеждания: 5236

Адреналинката Ради напомпа джуките си като кифла
0
5/5 - (1 vote)

Адреналинката Ради замяза на кифла!

Адреналинката Радинела Чушева място не може да си намери. Откакто свалиха шоуто „Господари на ефира” от Нова телевизия, момичето е луднало.

адреналинката
Адреналинката Ради напомпа джуките си като кифла

От неизразходваната си енергия на сцената, Ради си „изкарва яда“ на дрехите, които не спира да облича и съблича.

Голите й снимки нажежават социалните мрежи, а след поредният фотос почитателите на еротичните й форми се множат като пчели на мед.

Подобно на шефовете си от „Господари на ефира” и Радинела обича да пътува до далечни и екзотични дестинации и топли острови. В момента красавицата събира слънчеви лъчи на место, далеч от България, в компанията на анонимно гадже.

От снимките ясно си личи колко много се е променила адреналинката. От времето на кастинга, когато бе на 18 години, сякаш са минали векове. От лъчезарното и вечно усмихнато момиче няма и помен.

То вече се крие под тонове тежък грим и ярки червила. Освен това Радинела Чушева вече няма устни, а на тяхно место са „кацнали” джуки.

Въпреки че танцьорката отрича да си е правила пластични подобрения по себе си, лицето и устните й разкриват съвсем друго.

Освен това Ради вече гледа по съвсем друг начин, отбелязват нейните фенове. Тя си е докарала погледа на плеймейтките и моделите или на обикновените бръмчалки, които гледат като вечно недоволни и фатално нацупени жени, на които всички им са виновни.

Тази уж най-модерна физиономия не разкрива нищо друго, освен липсата на индивидуалност и страст към калъпа на стадото, възмущават се потребителите на мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.