Скандал: Съседи скочиха срещу Азис, не издържат повече! (още подробности)

Гласувайте за статията

Съседите на Азис не спират да протестират!

Азис има сериозни проблеми със съседите си заради кучетата. Поп фолк кралят и майката на дъщеря му Рая се грижат за десетки бездомни кучета, които приютяват в дома си.

Азис

Съседи на Азис се разбесняха срещу него и кучетата му

Двойката вече си е спечелила неодобрението на комшиите. Азис и Галя живеят в шикозен затворен жилищен комплекс и съседите на чалгаря се притесняват, че домашните им любимци ще принесат куп болести.

Освен това вечният лай на четирикраките изнервяло допълнително обитателите на луксозната кооперация.

Първоначално певецът приемал с охота желанието на Галя да помогне на всяко наритано бездомно животинче. Но в един момент нещата излезли извън контрол. Защото не минавало и ден без половинката му да се появи без още едно куче.

Изпълнителят се видял в чудо и започнал да споделя снимки на част от кучетата, които предлагали на близки и приятели да ги осиновят.

„Моля ви, вземете ги, няма повече място вкъщи”, призовава Азис. Галя пък не спирала да води изоставени животинки в къщи или не спирала да подава сигнал, ако някое куче е малтретирано или изтезавано.

Досега Азис е намерил нов дом на десетина изоставени животни, но потокът на бездомни псета в къщата му не спира.

Каузата на краля на поп фолка неминуемо е благородна. Но според негови авери би била доста по-ефективна, ако изпълнителят изгради център за временно настаняване на животни, вместо да ги приютява в дома си.

Според близки до Азис съседите му би трябвало да се засрамят, защото сърцето му е голямо, щом върши такива добри дела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар