Замогна се: Диляна Попова отпраши за Малдивите! (виж тук)

Замогна се: Диляна Попова отпраши за Малдивите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова отпраши за Малдивите, замогна се!

Диляна Попова си подари супер тузарска почивка. Синеочката от Гулянци отпраши за Малдивите в компания на своя приятелка. Красавицата може да си позволи подобна екскурзия, защото е един от най-търсените модели и печели завидно добре.

Диляна Попова

Диляна Попова се замогна, живее като баровка

Тя от няколко дни буквално спи над водите на Индийският океан, защото си е наела къща на метър над океана. Удоволствието струва скъпо, но за Деляна Попова това са дребни пари.

Гаджето на Асен Блатечки описва почивката си като рай. Тя е без малкият Борил, който вероятно е оставила на грижите на майка си.

Малкият Борил кара петата си годинка и неговите родители ту се събираха, ту се разделяха. Актьорът има пораснала дъщеря от режисьорката Катерина Горанова, която заряза заради модела и актриса Диляна Попова.

Въпреки че Блатечки се кълнеше, че Катерина горанова е жената на живота му, която не спира да го прибира след неговите похождения, той и Диляна на няколко пъти даваха шанс на връзката си заради сина им.

„Нещата се случват, както им е писано, и винаги са причина и резултат. Мисля, че се обърна прекалено много внимание на отношенията ни и това не е полезно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, но не чак толкова много.

Познати ме информират за поредните измислени статии, мислейки, че е забавно. Все още не ми е. Имам силно развито чувство за справедливост и когато нещо не е вярно, излизам от кожата си“, коментира красавицата когато се завърти клюката, че отново се е събрала с Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар