Джулиана Гани пак се уреди

Гласувайте за статията

Съвсем скоро двамата с любимия й се отправят на поредното романтично пътешествие

За никого не е тайна, че Джулиана Гани е участвала в не едно и две реалитита.

Оказва се, че този път Джулиана Гани е уредила не само себе си, а и семейството си за участие в едно от известните тв състезания в родния ефир. Става въпрос за „Семейни войни“, което се излъчва в ефира на Нова тв.

Джулиана Гани

Съвсем скоро двамата с любимия й се отправят на поредното романтично пътешествие

След като имахме възможността да гледаме Джулиана Гани в „Черешката на тортата“ и не един, а цели два пъти в Биг Брадър, сега ще я гледаме и в „Семейни войни“. Снимките на Джулиана Гани и семейството й, са стартирали още вчера. По всяка вероятност обаче епизодите с нейното участие ще бъдат излъчени след около два месеца.

За сметка на това вече стана окончателно ясно, че силиконката няма да влиза в „Като две капки вода“. Припомняме, че риалитито за имитатори стартира след броени дни – на 25 февруари в ефира на Нова тв.

От близкото обкръжение на Джулиана Гани издават, че в края на този месец или началото на следващия, тя ще се отправи на поредното романтично пътешествие в компанията на своя любим. Е, както виждате, Малката Джулка е доста вървежна и почти няма риалити предаване или телевизионна игра, в които да не е участвала, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар