Това е убиецът на Шабан Шаулич (ФОТО)

Гласувайте за статията

Алсин Левент също е в болница

Стана ясно кой е човекът, причинил жестоката катастрофа, в резултат на която изгуби живота си сръбската легенда Шабан Шаулич.

Както вече бе обявено, 35-годиншият мъж е бил без шофьорска книжка и на всичкото отгоре е седнал зад волана в нетрезво състояние.

Шабан Шаулич

Алсин Левент също е в болница

Причинителят на тежката катастрофа е турчинът Алсин Левент. Противно на първоначално обявената информация, той не е арестуван, а също е в болница, тъй като е пострадал.

Сръбско издание отбелязва, че виновникът, причинил катастрофата, при която издъхна Шабан Шаулич се пази постоянно от служители на реда.
Алсин Левент не е с германско гражданство. Автомобилът, с който е причинил тежкият пътен инцидент не е негов.

По случая все още се води разследване. Очаква се тези дни да бъде направена аутопсия на Шабан Шаулич, при която да бъде установена причината за смъртта му.
Припомняме, че от разказа на лекарката от спешния екип, който се е отзовал на сигнала стана ясно, че сръбският изпълнител е бил адекватен и сам е излязъл от автомобила.

Той е говорел, но никой от медиците не го разбрал, тъй като не знаят сръбски. Първоначално му е било дадено болкоуспокояващо, след което изпълнителят е бил транспортиран с хеликоптер до най-близката болница, оборудвана с необходимата техника, пише zajenata.bg.

Шабан Шаулич

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар